Mat och cancer
Har funderat väldigt mycket på sambandet mellan mat och cancer. Nu när allt börjar lägga sig efter 3 månader med bröstcancer så börjar en del saker falla på sin plats. Förstår inte varför det inte läggs ner mera på mat och cancer information till patienter. Har inte fått någon som helst information om matens betydelse.
Varför har man ingen informationsträff med dietist när man har sminkkurs? Maten ter sig för mig viktigare i detta sammanhang.
Läste igår att cancercellerna lever på kolhydrater, om detta stämmer så blir jag rädd. Varför har man inte fått denna information. Märker att jag verkligen har lämnat min sjuksköterskeroll och kunskaper till en del de sista månaderna. Ser nu hur cancern har påverkat mig mera än jag trodde.
T.ex när jag drömmer mardrömmar så blir jag inte rädd, förr blev jag ju rädd, kunde vakna med hjärtklappning men inte nu.
För er som har cancer eller ha anhöriga så rekommenderar jag er att gå in på webbmagasinet clife, det finns en mycket positiv anda där. Mycket information etc.
www.clife.se
Önskar er alla en riktigt härlig helg, samt hoppas att min svärdotter Sandra ska bli frisk från sin infektion.
Kram
Anne Mari