annemarili

"Gårdagen kan du inte förändra Morgondagen vet du inget om Men Dagen idag är din" Ett motto som jag försöker leva efter. Är mamma, mormor och sjuksköterska som nyligen drabbats av bröstcancer. Försöker skriva ner mina tankar, mina erfarenheter under resans gång.

Tuffa veckor

Publicerad 2010-11-06 14:54:33 i Allmänt,

Äntligen börjar jag landa efter två jobbiga veckor. Hyresvärden ordnade med städfirma, 3 personer städade lägenheten så efter 3 nätters sovande hos vänner kunde jag äntligen flytta in i lägenheten.

Det har varit jobbigt, är så otroligt tacksam för all hjälp jag har fått. Mina syskon, mamma, Kicki som vanligt, mina vänner som ställt upp. Tack goa ni! Kan ju  inte bära tungt och blir fort trött. Men med hjälp så börjar jag äntligen landa i tillvaron igen.

Ska bara försöka hitta mina papper, tider till läkare,  undersökning mm. Annars får jag ringa forskningssjuksköterskan som har stenkoll på detta.

Har inte märkt av min nya medicin annat än att jag har jätteont på morgnarna, som tur är så har jag fått morfintabletter att ta. Dom fungerar riktigt bra, blir inte påverkad av dom, inte tröttare men däremot släpper värken!

Längtar till jobbet, att få känna att jag gör "nytta". Håll nu tummarna att jag orkar jobba lite i december.

Förstår nog fortfarande inte att jag har metastaser eller så har jag hittat ett bra sätt att leva trots den.

Sen lyckades jag med att radera alla mina kontakter på min mobil, den gick sönder så jag fick köpa en ny. Symboliskt? nystart.

Önskar er alla en riktigt underbar helg!
Kram
Anne Mari

Kommentarer

Postat av: Jossan [Bluuebeeryy]

Publicerad 2010-11-07 18:17:10

Fin blogg ^^

Postat av: Kicki

Publicerad 2010-11-08 14:45:32

Jag hoppas innerligen att du slipper cytostatika. Jag har ju också fått det så jag vet vad jag talar om.

Hoppas att dom nya medicinerna hjälper dej.Vad roligt med den nya lägenheten.

Kram från Kicki

Postat av: Annika

Publicerad 2010-11-14 13:32:14

Anne-Marie! Tusen tack för att du kom och var med oss på Sandras 18-årsdag. Det var roligt att träffa dig. Armbandet var så jättefint och Sandra är så glad för det.

Kram

Annika

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela