annemarili

"Gårdagen kan du inte förändra Morgondagen vet du inget om Men Dagen idag är din" Ett motto som jag försöker leva efter. Är mamma, mormor och sjuksköterska som nyligen drabbats av bröstcancer. Försöker skriva ner mina tankar, mina erfarenheter under resans gång.

Några rader

Publicerad 2010-01-05 18:34:53 i Allmänt,

Märkligt livet ändå är. Nu när jag ska se framåt med glädje, vara glad och lycklig över att jag har opererat bort min cancertumör och förmodligen inte har några cancerceller kvar i kroppen så har glädjen inte infunnit sig.

Men jag tror att livsglädjen återvänder när jag kan börja jobba igen. Önskar så att ledvärken och stelheten skulle försvinna för gott. Det tar ett par timmar och med hjälp av smärtstillande tabletter på morgonen innan jag kommer igång. Jag biter ihop och har gett mig fasiken på att det ska gå.

Börjar i februari att arbeta 25%, ska verkligen kämpa för att det ska fungera. Nu vill jag ha tillbaka mitt liv!

Imorgon åker jag till mina goa barnbarn och dotter och svärson. Det gör mig otroligt gott. Att se livet ur ett barns perspektiv ger nya härliga energier.

Nu är det kallt ute, Kicki och jag var till Ikea idag och när vi åkte hem så var bussen inställd, fick stå ute och vänta i 20 minuter, -17 grader, nu är det -22 grader.

Det blir inga löften inför det nya året då jag förra året fick se hur skört livet är och hur snabbt det kan förändra ens tillvaro.

Hoppas ni får en härlig avslutning på veckan!

Kram
Anne Mari

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela