annemarili

"Gårdagen kan du inte förändra Morgondagen vet du inget om Men Dagen idag är din" Ett motto som jag försöker leva efter. Är mamma, mormor och sjuksköterska som nyligen drabbats av bröstcancer. Försöker skriva ner mina tankar, mina erfarenheter under resans gång.

Nya krafter

Publicerad 2010-11-16 21:31:21 i Allmänt,

Sitter just nu i Oslo och ser ut över stan. Ska vara här i 6 dagar, umgås med min bror och svägerska och njuta av livet.

Det som slår mig när jag går runt i Oslo är att stressen är mycket mindre. det är en lugnare rörelse både i trafiken och hos människorna. Var och åt en helt underbar fisksoppa på en gammal krog igår, smaken gör sig fortfarande påmind. Varmt och gott.

Min bror och jag gick runt i city och nere vid hamnen samt vi gick in i Operahuset. Det var en mycket imponerande byggnad, stilrent och satte igång fantasierna direkt med sina olika utsmyckningar. Så vacker byggnad. Vi skulle gå upp på taket men där gav jag upp, lite för halt för mig. Men det kommer halkfria dagar och då ska jag upp.

Min bror och svägerska har valt bort tv:n här i Oslo och måste säga att det känns hur bra som helst. Datorn finns ju om jag behöver information. Men det är lugnt och rofyllt. Så nu fyller jag på med härliga goa energier.

Nu är det slut på den jobbiga perioden och nu ska det bli att leva igen.

En stor, stor kram
Anne Mari

Tuffa veckor

Publicerad 2010-11-06 14:54:33 i Allmänt,

Äntligen börjar jag landa efter två jobbiga veckor. Hyresvärden ordnade med städfirma, 3 personer städade lägenheten så efter 3 nätters sovande hos vänner kunde jag äntligen flytta in i lägenheten.

Det har varit jobbigt, är så otroligt tacksam för all hjälp jag har fått. Mina syskon, mamma, Kicki som vanligt, mina vänner som ställt upp. Tack goa ni! Kan ju  inte bära tungt och blir fort trött. Men med hjälp så börjar jag äntligen landa i tillvaron igen.

Ska bara försöka hitta mina papper, tider till läkare,  undersökning mm. Annars får jag ringa forskningssjuksköterskan som har stenkoll på detta.

Har inte märkt av min nya medicin annat än att jag har jätteont på morgnarna, som tur är så har jag fått morfintabletter att ta. Dom fungerar riktigt bra, blir inte påverkad av dom, inte tröttare men däremot släpper värken!

Längtar till jobbet, att få känna att jag gör "nytta". Håll nu tummarna att jag orkar jobba lite i december.

Förstår nog fortfarande inte att jag har metastaser eller så har jag hittat ett bra sätt att leva trots den.

Sen lyckades jag med att radera alla mina kontakter på min mobil, den gick sönder så jag fick köpa en ny. Symboliskt? nystart.

Önskar er alla en riktigt underbar helg!
Kram
Anne Mari

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela