annemarili

"Gårdagen kan du inte förändra Morgondagen vet du inget om Men Dagen idag är din" Ett motto som jag försöker leva efter. Är mamma, mormor och sjuksköterska som nyligen drabbats av bröstcancer. Försöker skriva ner mina tankar, mina erfarenheter under resans gång.

"Att leva med kronisk cancer"

Publicerad 2011-09-22 23:43:47 i Allmänt,

Ja så heter kursen jag ska på i Leksand, Masesgården underr 5 dgr. Ser fram mot det då jag totalt tappat fotfästet i livet. Orkar iingenting längre mycket beroende på att jag mår dåligt. Vet inte längre vem jag är. Vi blir 8 kvinnor med cancer som ska tillbringa dessa dagar ihop. Fick chanshen via CTRF de betalar vistelsen men inte resan.. Upptäckte att jag inte längre har kläder, bara sommarkläderr, har gått ner 10 kg i vikt sen i våras, har ingen aptit, jag är nog en av de få kvinnorna som inte vill gå ner i vikt .Behöver varje uns av fett till min sjukdomm känns det som. Ändå väger jag 7 kg mer än min normala vikt.

Goa Sabbath ska vara hos min dotter under veckan så vi åker till Bollnäs imorgon han och jag. Sen på söndag bär det iväg till Leksand.

 

Till er alla som jag inte hört av mig till,  jag har inte mått bra, har inte orkat lyfta upp telefonen förr att ringa men oj vad jag tänker på er.

 

Har även varit hos gynekologen då jag haft besvär och det visade sig att jag har cellförändringar. Nya vävnadsprover togs häromdagen så jag får besked när jag kommer hem. Ingenting kan göra mig orolig längre, det blir som det blir.

 

En stor, stor, stor kram!

Anne Mari

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela